+31 (0) 30 208 3050info@oasisparcs.com 
Geld terug garantie
Luxe appartementen aan de skipistes van Les Portes du Soleil
Luxe appartementen aan de skipistes van Les Portes du Soleil

Maatregelen omtrent Coronavirus

  1. Maatregelen omtrent Coronavirus
 

Laatste update: 14-10-2020, 14:17 uur 

Bij Oasis Les Portes du Soleil volgen wij de ontwikkelingen rondom het coronavirus (COVID-19) op de voet. Hieronder houden wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen:

  • Indien er sprake is van een negatief reisadvies kunt u uw boeking tot 48 uur voor aankomst kosteloos annuleren. U ontvangt een voucher ter waarde van het reeds betaalde bedrag van uw reservering. Bekijk op de website Nederland Wereldwijd het actuele reisadvies voor Frankrijk.
  • De Franse overheid heeft bepaald dat het dragen van een mondkapje verplicht is vanaf 21 juli in elke openbare en gesloten ruimteVergeet deze dan ook niet met u mee te nemen op vakantie. 
  • Uiteraard staat de veiligheid van onze gasten en het personeel bovenaan en worden er extra hygiëne- en veiligheidsmaatregelen genomen. 
  • Meer informatie over de genomen maatregelen op het resort vindt u hier: veiligsheidsvoorschriften Oasis Parcs Safety ++

Wij houden u op de hoogte van verdere ontwikkelingen en bedanken u voor uw begrip.

Uw vakantie boeken, wijzigen of annuleren
Wij staan u graag te woord en zijn telefonisch bereikbaar. U kunt ons ook mailen via info@oasisparcs.com, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.