+31 (0)30-227 1514info@oasisresorts.com 
Zoek & BoekAppartementenAanbiedingenFaciliteitenOmgevingEvenementen ZomerWinter
100% Flexibel
✔ Tot 14 dagen voor aankomst gratis annuleren
Boek nu

Mountainbiken

  1. Mountainbiken

Actieve mountainbike ervaring in Les Portes du Soleil  

Voor mountainbikers is de omgeving van Les Portes du Soleil in de zomer een waar paradijs. Van prachtige paden door de bossen, tot uitdagende stunts die uitgevoerd kunnen worden. Er zijn verschillende paden aangelegd, zodat jong en oud, onervaren en ervaren het ultieme van hun actieve vakantie op de mountainbike kunnen ervaren. Kom en ervaar het zelf!

Boek uw actieve vakantie bij Oasis Les Portes du Soleil
 

Ervaar een heerlijke fietsvakantie

In de zomer verandert het gebied van een gigantisch skigebied tot een perfect mountainbike gebied. Vanwege de grote van het gebied heeft u elke dag weer een nieuwe locatie om uit te kiezen. Er is namelijk 650 km aan fiets en ATB-routes beschikbaar en wel 23 zomerliften om op elke gewenste plek te komen. Er zijn ook mogelijkheden om een E-bike te huren. Neem uw fiets mee de bergen in en geniet van de adembenemende omgeving op de rustige routes of zoek de spanning op en cross via de meerdere uitdagende routes naar beneden.

Avontuurlijke Bike Park in Chatel ontdekken

Het Bike Park in Chatel wordt elk jaar omgetoverd tot de ultieme bestemming voor mountainbike liefhebbers. Er zijn verschillende routes, allemaal duidelijk aangegeven om verwarring te voorkomen, voor beginnende kinderen tot ware experts.
Uiteraard zijn er ook meer dan genoeg professionals die je de kunstjes van het vak kunnen leren, en die ervoor zorgen dat de paden goed berijdbaar zijn. Kies voor een uitdagende route vol avontuur, ga freestylen in de bossen of ga onder begeleiding van een gids het gebied ontdekken.

Ontdek en ervaar een mountainbike vakantie zelf en verblijf in een luxueus appartement bij Oasis Les Portes du Soleil met alle wellness faciliteiten om heerlijk te relaxen na afloop.

 

Ontdek meer zomeractiviteiten..