Kerst 2019
Nog enkele luxe appartementen beschikbaar!
Boek nu
 
Besneeuwde bergen in Les Portes du Soleil
Besneeuwde bergen in Les Portes du Soleil

Wintersport in de Kerstvakantie

  1. Wintersport in de Kerstvakantie

Vier Kerst in de besneeuwde bergen

Droomt u al jaren van een witte kerst? Zoek de sneeuw op tijdens de feestdagen en ga samen met uw vrienden of familie op wintersport in het skigebied van Les Portes du Soleil.  De appartementen van Oasis Les Portes du Soleil bevinden zich namelijk op slechts 50 meter afstand van de pistes. Er zijn tal van leuke kerstactiviteiten in La Chapelle en Chatel. De 12 skidorpen van Les Portes du Soleil zijn extra gezellig en sfeervol tijdens de Kerstdagen en de Kerstman mag natuurlijk niet ontbreken. Ook voor de niet-skiër is er voldoende te beleven tijdens de kerstvakantie in Les Portes du Soleil. Maak prachtige wandelingen door de sneeuw en proef samen de lokale specialiteiten.

Boek uw onvergetelijke Kerst in de sneeuw

Genieten met elkaar in een prachtig winterwonderland

 

Kerstvakantie in een unieke omgeving

Samen even helemaal ertussenuit en genieten van een rustige Kerst in een prachtig appartement. Er zijn veel wintersportbestemmingen en dat maakt het lastig kiezen. Lees hier waarom Oasis Les Portes du Soleil de ideale bestemming is voor uw skivakantie. Het skigebied van Les Portes du Soleil bestaat uit 12 skidorpen. Daardoor geniet u ook tijdens de Kerstperiode van voldoende ruimte op de pistes. Bovendien wordt er ieder jaar weer gewerkt aan een verbeterde liftcapaciteit waardoor u nooit lang hoeft te wachten.

✓  Ultieme kerstsfeer
✓  Sfeervolle skidorpen
✓  Heerlijke restaurants
✓  Sneeuwzeker en zonnig skigebied
✓  650 km pistes
✓  Oud en Nieuw op de pistes

 

Wat heeft Oasis u te bieden tijdens Kerst?

De appartementen zijn centraal gelegen. U kunt heerlijk ontspannen in uw appartement. De royale appartementen bieden u alle ruimte om een fantastisch kerstdiner te creëren. Indien u liever buiten de deur eet kunt u genieten van een heerlijk kerstdiner in één van de sfeervolle restaurants van het dorpje La Chapelle d’Abondance. Maar ook de omgeving heeft alles in huis voor een onvergetelijke kerstvakantie. Breng de leukste tijd van het jaar door met elkaar in de besneeuwde bergen van de Franse Alpen.

✓  50 meter van de piste
✓  Goede bereikbaarheid
✓  Een witte en magische Kerst
✓  Wellness & sport faciliteiten
✓  Activiteiten voor jong en oud
✓  Prachtige appartementen